jump to navigation

Vaxholm och Littorin 06-12-07

Posted by Oskar in Uncategorized.
trackback

Littorin ska naturligtvis inte heller på denna blogg slippa undan en känga för sina socalistiska snedsteg angående Vaxholmsfallet. Vuxna människor som sluter frivilliga avtal är helt ok, käre Littorin. Det är inget som vare sig du eller någon annan behöver lägga sig i. Att hänge sig åt facklig protektionism passar sig illa! Än så länge får vuxna människor komme överrens om att exempelvis ha sex med varandra. Är det något du avser att motarbeta det med, i konsekvensens namn? Nej Herr Arbetsmarknadsminister, sluta krypa för facket. Det kommer att attackera dig vad du än gör. Stå upp för vad du (förhoppningsvis?) tror på istället.

Jag har för övrigt avhandlat temat i en stilistiskt något oortodox text på Liberala Studenters blogg.

Kommentarer»

1. Jonas - 06-12-08

Jag undrar hur länge det dröjer innan någon moderat uttalar sig till fackets fördel i Wild´n Fresh-konflikten. Facken är ju moderaternas nya gullebarn.

2. Oskar - 06-12-08

Ja det verkar så. Men jag tror inte de får något för det som sagt. Wild’n Fresh är ett utmärkt sätt för facket att få riktigt dålig PR, tror att många sympatiserar med Sofia, på grund av underdog-principen. Samma princip gör ju tyärr att många köper allt vad Hamas gör tex, bara för att de är underdog, och det kanske inte är lika fint. Men what da heck. Nu är det ju bara att vara glad när folk bashar facket för deras maffiafasoner…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: