jump to navigation

Staten gör det absurda absurdare! 07-01-05

Posted by Jonas in Uncategorized.
trackback

TV-avgiften är en riktigt absurd konstruktion. Man tvingas betala för att man äger en apparat som går att använda till att kolla på TV som staten envisas med att skicka ut även till dem som inte bett om det. Pengarna kan sedan användas till att producera precis vilket skräp som helst, man får ju in pengarna oavsett om folk är nöjda eller inte.

Som om detta inte vore nog har nu TV-avgiften blivit ”Teknikoberoende”. Vad det innebär i praktiken är att om du äger en apparat som gör att du kan se en TV-kanal så måste du betala, även om du inte har någon som helst möjlighet att se SVT!

Om ditt bredband skulle ge dig tillgång till bara Kanal 5 via datorn så är det bara att punga ut för statens kanal, för nu är det helt klart att det är ”privilegiet” att kunna se på TV som du måste skatta för, inte att du kan se SVT. Skandal! Sen blir radiotjänst upprörda när vanliga hyggliga mäniskor hjälper varandra att komma undan förtrycket.

Det troliga är att det här bestämdes långt innan Alliansen kom till makten, men är det någon som tror att de kommer att ställa allt till rätta? Vi har ju inte ens Cecilia Stegö Chilò att sätta ett litet hopp till…

Annonser

Kommentarer»

1. Oskar - 07-01-05

Fy för den lede! Organiserad, legaliserad stöld utvidgas till ännu fler!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: