jump to navigation

Leijonkungen liberal?! 07-01-23

Posted by Jonas in Uncategorized.
trackback

Det är inte ofta som Lars Leijonborg gör liberala utspel, men idag lyckas han faktiskt få ett stort pluspoäng. Något överraskande anser han att presstödet bör avvecklas. Inte alls speciellt överraskande får han inget stöd bland de övriga allianspartierna. Jag hade hoppats lite på min nya favorit Centerpartiet, men det finns uppenbarligen mycket kvar att önska även där.

Om någon skulle vara orolig för att Leijornborg gått och blivit liberal på riktigt så kanske det känns tryggt att han fortfarande tycker att staten måste suventionera TV-produktion och att det är en fråga för politikerna att ”Det finns för mycket skräp i dag.”

Kommentarer»

1. Anton - 07-01-27

Hör du, på vilket sätt är Leijonborg liberal när han vill ”behålla public service” och ovanpå det etablera en ”public service-fond” för kommersiella kanaler samt en reklamfinansierad (statlig?) nyhetskanal. Det verkar vara ett utomordentligt slösaktigt och ogenomtänkt utspel, endast till för att höja fp:s profil efter de senaste oroväckande opinionsundersökningarna.

2. Jonas - 07-01-27

Läste du andra delen av mitt inlägg?

3. Oskar - 07-01-28

Nog vattnas det i munnen på lejonkungen, numera en del av staten, när han tänker på sin nya fina statliga nyhetskanal. Det blir ju utmärkt, den kommer att balansera ekots vänstervridenhet och ge en mer borlig nyhetsframställning hoppas han nog. Dock fortfarande oavkortat för en enorm och mäktig stat, bara en borlig sådan.

4. Anton - 07-01-28

Det är ju inget liberalt om hans förslag överhuvudtaget. Det enda han föreslår är ju fler alternativ av statligt koordinerad mediautbud 😀

5. Jonas - 07-01-28

Jag tycker det är liberalt med avskaffat presstöd, men smaken är kanske olika?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: